Понеделник, 12 юли -  Благоприятно време за търговия и промянаМеркурий

...
Понеделник, 12 юли -  Благоприятно време за търговия и промянаМеркурий
Коментари Харесай

Понеделник, 12 юли - Благоприятно време за търговия и промяна

Понеделник, 12 юли -  Благоприятно време за търговия и смяна

Меркурий образува тригон с Юпитер и позитивните свойства на двете планети ще ви въздействат през целия ден, както и на следващия ден.

Меркурий благоприятства сферата на връзките – ще предизвиква контактите сред хората, интелектуалната активност, без значение дали тя е региона на бизнеса или финансите. Този понеделник е уместно време за сформиране на контракти.

Юпитер ще разпростира дейностите ви, благоприятствани от Меркурий, а по едно и също време с това ще предизвиква интереса ви към вяра и философия. Решаването на правни въпроси също ще е под благотворното влияние на Юпитер.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните да не се надяват, че ще завоюват спомагателни приходи от различен източник, друг от главния им бизнес или активност, която правят. Много от тях даже няма да имат предпочитание да поставят спомагателни старания, а ще желаят да прекарат деня ваканционно.

Телците ще останат удовлетворени от това, което са спечелили и ще се усещат спокойни. Ще си дадат сметка, че вложението на прекалено много старания и време в нещо друго, друго от главните им занимания, надали им е от изгода.

Близнаците през днешния ден ще отделят съществено време за възстановяване на финансовото си положение. За страдание, колкото и да им се желае, този понеделник няма да могат да намерят метод по какъв начин да усилят приходите си.

Раците ще проявят доста благотворителност – ще създадат хубав подарък на остарял другар или някой обичан. Но е целесъобразно да харчат парите си рационално, макар че през днешния ден ще бъдат мощно подвластни от страстите си.

Лъвовете ще си дадат сметка, че финансовите облаги им доставят единствено краткотрайна наслада. Ето за какво е добре да влагат в духовното си развиване, в медитация и като цяло в действия, които ще им обезпечат успокоение.

Девите ще следват единствено разсъдъка си. Дори и нещо ужасно да им харесва, те ще го купят едвам откакто решат, че финансовото им положение е устойчиво.

За Везните е целесъобразно да поддържат положителни връзки с висшестоящи и огромни босове. Хората с власт ще им бъдат доста потребни при намирането на положителни благоприятни условия за по-големи облаги.

Скорпионите през днешния ден ще си дадат сметка какъв брой могат да вложат в обещано ново начинание и какво да чакат в подмяна. За тях този понеделник е положително време за договаряния.

Стрелците дано не се надяват, че през днешния ден ще могат да се похвалят с огромни облаги. До тях ще доближат вести за възстановяване на финансовото им положение, само че е евентуално да останат малко разочаровани.

Козирозите няма да имат необикновен шанс на финансовия фронт. Доходите им надали ще се усилят, само че през днешния ден е удобно време за разширение на контактите, доста от които могат да се окажат потребни в бъдеще.

Водолеите ще имат шанс да дават услуги на такава организация, която в бъдеще ще им донесе огромни дивиденти, а в този момент ще им обезпечи съществени хонорари.

Рибите ще имат шанс на фондовата борса. Стари вложения ще им обезпечат висока възвръщаемост. Не на последно място ще изявят гениите си по подобен метод, че ще имат съществени облаги.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР